Autogroep Ursem Barten neemt Goldcar over 3 december 2020

Autogroep Ursem Barten neemt Goldcar over
v.l.n.r.: Edu Inen, Pieter Ursem en Dirk Barten

Autogroep Ursem Barten heeft Hyundai- en Mitsubishidealer Goldcar in Amstelveen per direct overgenomen. Het bedrijf aan de Pletterij 2 te Amstelveen zal onderdeel gaan uitmaken van de grootste Hyundai- en Mitsubishi dealer van Nederland en gaat vanaf heden door het leven als Autogroep Ursem Barten Amstelveen.

Goldcar wordt Autogroep Ursem Barten Amstelveen

In 1981 is Goldcar opgericht als Mitsubishi-dealer en sinds 2007 is het bedrijf ook Hyundai-dealer. Goldcar is al ruim twintig jaar onder leiding van Edu Inen, die het bedrijf met veel enthousiasme en toewijding heeft geleid. Dhr. Inen gaat met pensioen  en heeft besloten zijn bedrijf over te laten nemen door Autogroep Ursem Barten. Deze keuze is tot stand gekomen doordat dhr. Inen en dhr. Ursem al lange tijd contact hebben door hun Mitsubishi en Hyundai dealerschappen en daarbij past de overname perfect in de netwerkstrategieën van beide merken.

Dezelfde persoonlijke benadering

Voor de relaties van Goldcar verandert er niet veel: Autogroep Ursem Barten heeft de service en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan en zal het bedrijf met dezelfde persoonlijke benadering voortzetten als dat Goldcar dit deed. Het team dat al werkzaam was op de vestiging zal behouden worden.

Autogroep Ursem Barten is in september ontstaan uit een fusie van Autobedrijf Dirk Barten en Autobedrijf Peter Ursem. Met de toevoeging van deze nieuwe vestiging in Amstelveen is het bedrijf te vinden op veertien locaties in heel Noord-Holland.

HomeMitsubishiNieuwsAutogroep Ursem Barten neemt Goldcar over