Wat is Nissan e-POWER precies? 28 september 2022

nissan e-power

Nissan e-POWER is een unieke, geëlektrificeerde technologie. Het resultaat? Een directe, stille en efficiënte rit zonder opladen tussendoor. Een elektrische rij-ervaring, maar dan zonder stekker.

e-POWER is een unieke technologie van Nissan. Het is een combinatie van een benzinemotor, die de batterij oplaadt, en een elektrische motor die de wielen aandrijft. Deze technologie biedt dezelfde voordelen als een elektrische auto: minder uitstoot en lagere gebruikskosten. Maar daar komt nog een extra voordeel bij: omdat u de auto niet hoeft op te laden met een stekker, verandert er niets aan uw rijgewoonten.

Nissan e-POWER: benzine voor de energie, elektriciteit voor de beweging

Ontdek een nieuwe ervaring waarvoor u uw vertrouwde rijgewoonten niet hoeft te veranderen. U tankt en gebruikt benzine, maar kunt tegelijkertijd genieten van de sensationele ervaring van elektrische mobiliteit. Al vanaf het moment dat u de auto start.

Opladen terwijl u rijdt

Voor e-POWER heeft u geen stekker nodig. De benzinemotor produceert de energie waarmee de batterij wordt opgeladen. Maar het is de batterij die via de elektrische motor de wielen aandrijft.

De energie van het afremmen wordt hergebruikt met e-POWER

e-POWER zorgt ervoor dat er geen energie verloren gaat. Als u afremt, ontstaat wrijving en die produceert ook energie. Die energie wordt door het regeneratieve remsysteem omgezet en direct teruggegeven aan de batterij. Dat betekent een verbetering van het verbruik.

Wat is het verschil tussen e-POWER en hybride?

Laat de vonk overslaan en plan uw proefrit

Als u voor de allereerste keer uw Nissan QASHQAI e-POWER start, zult u merken dat er nieuwe gevoelens in u oplaaien. Ontdek een unieke rijervaring, aangedreven door elektriciteit, voortgedreven door benzine. Plan nu uw proefrit.

HomeZakelijk nieuwsWat is Nissan e-POWER precies?