Alles over Private Lease bij Autogroep Ursem Barten 26 augustus 2022

Met Private Lease kunt u heel eenvoudig als particulier een nieuwe Hyundai, Nissan of Mitsubishi leasen, voor een aantrekkelijk vast bedrag per maand en zonder investering vooraf. U heeft geen omkijken meer naar onderhoud, reparaties, banden, wegenbelasting en verzekering. Met Private Lease wordt alles tot in de puntjes voor u geregeld, zonder verborgen kosten. Alleen de brandstofkosten of laadkosten zijn voor u. Bent u benieuwd wat Private Lease verder inhoudt en of het voor u interessant is? Wij leggen het uit!

Wat is Private Lease precies?

Private Lease is een constructie waarbij u als particulier een nieuwe auto rijdt tegen een vast bedrag per maand. Naast de brandstof- of laadkosten, eventuele verkeersboetes en parkeerkosten zijn alle kosten die u normaal gesproken aan een auto heeft, bij het maandbedrag inbegrepen. Private Lease is dus eigenlijk heel erg vergelijkbaar met bijvoorbeeld een telefoonabonnement. De bundel kan vergeleken worden met het jaarkilometrage en de abonnementskosten met het maandbedrag van de auto.

U hoeft zich dus geen zorgen te maken over het onderhoud van de auto, de wegenbelasting (MRB) en de verzekering hiervan. De looptijd van uw leasecontract kunt u zelf bepalen. Bij Autogroep Ursem Barten heeft u de keuze uit een looptijd van 24, 36, 48 of 60 maanden.

Bekijk hier onze aantrekkelijke Private Lease auto’s en bereken eenvoudig en snel uw persoonlijke maandbedrag.

Waarom kiezen voor Private Lease?

Het is voor veel consumenten erg aantrekkelijk om zich geen zorgen hoeven te maken over de (soms onvoorziene) kosten die bij autorijden komen kijken; denk hierbij bijvoorbeeld aan onderhoud en reparaties. Daarnaast is voor een vast maandbedrag rijden in een nieuwe en zuinige auto ook een groot pluspunt. Als de auto na de contractperiode wordt ingeleverd, bestaat de zorg niet of de auto verkocht kan worden en voor welk bedrag. Er kan bij verlenging van het contract gewoon weer in een nieuwe auto worden gestapt. Dit betekent geen risico en geen grote investering!

De voordelen bij Private Lease zijn in principe hetzelfde als bij een zakelijke lease overeenkomst: de auto is en blijft eigendom van de leasemaatschappij die zorgt voor het onderhoud, verzekering, eventuele schadeafhandeling en wegenbelasting. Ook bijkomende zaken zoals pechhulp en vervangend vervoer zijn bij ons onderdeel van het leasecontract. Het voordeel hiervan voor u als consument is dat u een duidelijk overzicht heeft van hoeveel u per maand kwijt bent aan uw auto.

Wat zijn de kosten van Private Lease?

De kosten van Private Lease betaalt u middels een vast, van te voren afgesproken bedrag per maand. Dit kan variëren van zo’n € 250,- tot € 1.500,- per maand. De prijs is afhankelijk van het merk én model auto dat u kiest, de uitvoering en de contractuele looptijd/kilometrage.

Bekijk hier onze aantrekkelijke Private Lease auto’s en bereken eenvoudig en snel uw persoonlijke maandbedrag.

Private Lease toppers

Keurmerk Private Lease

Bij Autogroep Ursem Barten rijdt u uw Private Lease auto onder het officiële Keurmerk Private Lease. Het Keurmerk Private Lease is hét kwaliteitskeurmerk om een betrouwbaar privé leasecontract af te sluiten. Als een product van een leasemaatschappij het keurmerk heeft, dan kunt u er op vertrouwen dat u veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leaset. De voorwaarden zijn in samenwerking met de Consumentenbond ontwikkeld. U kunt ervan uitgaan dat de deelnemers van het keurmerk helder en eerlijk zakendoen.

De 5 zekerheden van Keurmerk Private Lease

Denkt u erover om privé een auto te leasen? Let er dan op dat de het leaseproduct van uw keuze voorzien is van het Keurmerk Private Lease. Dit keurmerk biedt u de volgende 5 zekerheden:

 • Eerlijke voorwaarden
  De Algemene voorwaarden zijn fair en tot stand gekomen in samenwerking met de Consumentenbond.
 • Compleet product
  Het is duidelijk wat in de leaseprijs zit. Uw leasecontract is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen, pechhulp, vervangend vervoer en wegenbelasting.
 • Bescherming tegen te hoge financiële lasten
  De leasemaatschappij gaat samen met u bekijken en beoordelen hoeveel u wilt en kunt betalen. Daardoor heeft u de zekerheid dat u de maandelijkse leasekosten kunt betalen.
 • 14 dagen bedenktijd
  U moet zorgeloos kunnen genieten van uw leaseauto en een goede keuze kunnen maken. Daarom heeft u 14 dagen bedenktijd.
 • Zekerheid bij klachten
  Een eventueel geschil wordt snel opgelost door een onafhankelijke geschillencommissie.

 

Private Lease onverminderd populair in Nederland

Ondanks uitdagingen in de beschikbaarheid van nieuwe auto’s blijft het aantal Private Lease auto’s in Nederland groeien – en wij snappen wel waarom! Bekijk hier onze aantrekkelijke Private Lease auto’s en bereken eenvoudig en snel uw persoonlijke maandbedrag.

HomeZakelijk nieuwsAlles over Private Lease bij Autogroep Ursem Barten