Op 4 en 5 november gratis Hyundai Winterinspectie bij Autogroep Ursem Barten 27 oktober 2022

Vrijdag 4 en zaterdag 5 november zijn Hyundai-rijders weer van harte welkom bij Autogroep Ursem Barten voor de – jaarlijkse – GRATIS Winterinspectiecheck van hun Hyundai. Rijders kunnen zonder afspraak langskomen. Na de check is direct duidelijk of de Hyundai klaar is voor de komende winter.

Deze Winterinspectiedagen zijn een feestje voor klanten én voor ons als dealer. De erwtensoep en warme chocolademelk staan klaar en er is wat meer tijd om even rustig met elkaar te praten. Natuurlijk staan ook de nieuwste modellen opgesteld en beantwoorden wij graag alle vragen over elektrisch rijden en rijden op waterstof. Het goede doel, dat altijd aan de Hyundai Winterinspectie is gekoppeld, is dit jaar Healthy Seas. En niet te vergeten het cadeau dat iedere klant ontvangt: twee paar fraaie en duurzame Healthy Seas-sokken. Als klap op de vuurpijl zijn er mooie prijzen te winnen, met als hoofdprijs een gloednieuwe Hyundai i10! Redenen te over dus om op 4 of 5 november bij ons langs te komen. En… klaar terwijl je wacht!

Mocht onverhoopt vervanging of reparatie nodig zijn, dan hebben wij ook nog een aantal aanbiedingen voor de klant, op bijvoorbeeld accu’s, ruitenwissers en banden.

€ 2,50 voor het goede doel

De inspectie is natuurlijk gratis, maar – zoals elk jaar – wordt er een bijdrage gevraagd van € 2,50 voor een goed doel. De landelijke opbrengst van de Hyundai Winterinspectie gaat dit jaar naar Healthy Seas, een natuurbeschermingsorganisatie waarmee Hyundai al een warme band heeft. De opbrengst van de Hyundai Winterinspectie wordt volledig gewijd aan het beschermen van maritieme ecosystemen.

Kans op mooie prijzen

Hyundai-rijders ontvangen per post of via de mail een uitnodigingsmailing voor de Hyundai Winterinspectie met daarin een unieke wincode. Hiermee kunnen zij zelf bij ons controleren of zij een van de ruim 17.000 prijzen hebben gewonnen. Met als hoofdprijs een gloednieuwe Hyundai i10.

HomeHyundaiNieuwsOp 4 en 5 november gratis Hyundai Winterinspectie bij Autogroep Ursem Barten