Nieuwe Hyundai BAYON scherp geprijsd 18 mei 2021

Hyundai heeft de nieuwe BAYON een scherpe en concurrerende prijs gegeven. De crossover-SUV is vanaf nu te bestellen met een vanafprijs van € 21.695. In totaal zijn er vijf uitvoeringen – i-Motion, Comfort, Comfort Smart, Premium en Premium Sky – waarbij de instapversie al opvalt door zijn zeer rijke standaarduitrusting. Bekijk hier alle prijzen.

Maar weinig auto’s in de klasse van de compacte SUV’s kunnen bogen op zoveel luxe en slimme features als de BAYON. Behalve intelligente efficiency met zijn innovatieve aandrijflijn met 48-volt mild hybrid-technologie, biedt de gloednieuwe Hyundai ook de beste veiligheids- en connectiviteitsfuncties in zijn klasse.

i-Motion-uitvoering

Al vanaf de instapversie valt de BAYON op door zijn rijke uitrusting. Zo valt in de uitvoering i-Motion van de crossover-SUV te genieten van onder meer cruise control met snelheidslimiet, Bluetooth en airconditioning. Andere features, infotainment- en veiligheidssystemen zijn:

  • Mangrove Green Mica (introductiekleur), optioneel met dak in Phantom Black
  • Polar White, optioneel met dak in Phantom Black
  • Sleek Silver Metallic, optioneel met dak in Phantom Black
  • Intense Blue Mica, optioneel met dak in Phantom Black
  • Dragon Red Mica, optioneel met dak in Phantom Black
  • Elemental Brass Metallic, optioneel met dak in Phantom Black
  • Aqua Turquoise Metallic, optioneel met dak in Phantom Black
  • Phantom Black Mica
  • Aurora Grey Mica

Sensuous Sportiness

De Hyundai BAYON onderscheidt zich verder door zijn originele en opvallende proporties en krachtige grafische elementen. Hij draagt nadrukkelijk Hyundai’s designidentiteit – Sensuous Sportiness – en dat komt tot uiting in de harmonieuze verhouding van vormgeving, indeling en technologie. Deze nieuwste interpretatie van Sensuous Sportiness combineert emotionele waarden met innovatieve oplossingen.

Nieuwste versie Hyundai Bluelink

Uiteraard is de BAYON voorzien van de nieuwste versie van Hyundai Bluelink (vanaf Comfort Smart), waarmee inzittenden kunnen gebruikmaken van state-of-the-art connectiviteitsdiensten, zoals Connected Routing en een nieuwe gebruikersprofielfunctie. Nieuw is ook Agenda-integratie, waarmee de bestuurder zijn Google- of Apple-agenda kan laten weergeven op het scherm van het infotainmentsysteem in de BAYON.

Ook kan de berijder van de BAYON zijn auto op afstand lokaliseren, ver- en ontgrendelen met de Bluelink-app en voertuiginformatie raadplegen, zoals benodigd onderhoud en brandstofniveau.

SmartSense-veiligheidsfuncties

De BAYON is uitgerust met Hyundai SmartSense-veiligheidsfuncties en voldoet aan de hoogste Europese veiligheidsnormen. Hoogtepunten zijn onder meer de autonome rijbaanassistentie (LFA), snelheidsbordenherkenning (ISLA), Blind-Spot Collision-avoidance Assist (BCA), Parking Collision-avoidance Assist (PCA) en de adaptieve cruise control met Stop & Go-functie en snelheidslimiet (SCC).

48V mild hybrid-technologie

De 1,0-liter T-GDi-motor met 48V mild hybrid-technologie in de Hyundai BAYON levert in combinatie met de handgeschakelde zesversnellingsbak (6iMT) een vermogen van 74 kW (100 pk). In combinatie met de zeventrapsautomaat met dubbele koppeling (7DCT) is dat 88 kW (120 pk). Bovendien heeft de bestuurder de keuze uit drie rijmodi om de reacties van de motor en de besturing voor de rijomstandigheden te optimaliseren: Eco, Normal en Sport.

HomeHyundaiNieuwsNieuwe Hyundai BAYON scherp geprijsd