7 redenen om voor de Hyundai KONA Electric te kiezen 3 maart 2021

De Hyundai KONA Electric behoorde in 2020 tot één van de bestverkochte elektrische auto’s in Nederland. Voor zowel zakelijk als privé is de KONA Electric de perfecte auto. Wij geven hieronder 7 redenen om voor de Hyundai KONA Electric te kiezen.

1. Fantastische actieradius

Helemaal volgeladen kun je met de KONA Electric met 64 kWh batterij maximaal 484 kilometer ver komen. Dankzij snelladen zit de accu bij een Fastned weer snel vol. Laatstgenoemde locaties nemen de laatste jaren in snel tempo toe. Actieradius vrees is dus totaal niet meer van toepassing.

2. Nu nog met 8% bijtelling voor zakelijke rijders

Voor de zakelijke rijder hebben we een groot voordeel met betrekking tot de bijteling.  Wie nu kiest voor elektrisch rijden in een Hyundai KONA Electric, profiteert nog steeds van 8% bijtelling in plaats van 12% die in 2021 voor alle elektrische auto’s geldt. Autogroep Ursem Barten heeft namelijk de zeer rijk uitgeruste KONA Electric extra ingekocht in 2020. Dit levert je een besparing op je netto bijtelling op tot wel € 94 per maand!

3. Profiteer van minimaal €4.000,- voordeel

Bij Autogroep Ursem Barten bieden wij €4.000,- korting op de Hyundai KONA Electric, ook voor de zakelijke rijders. Particuliere rijders kunnen daarnaast €2.000,- overheidssubsidie aanvragen, waardoor het totale voordeel oploopt tot maar liefst €6.000,-.

4. 5 jaar fabrieksgarantie en 8 jaar garantie op het accupakket

Net als elke Hyundai is ook de KONA Electric gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsnormen. En dat bewijzen we met onze unieke 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking. Daarmee kun je genieten van alles wat belangrijk is in je leven, zonder je zorgen te maken over de auto. Voor de hoogvoltagebatterij in de KONA Electric geldt 8 jaar/160.000 km garantie. Die bijzondere garantie wordt mogelijk gemaakt door de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten.

5. Lagere totale kosten

Gemiddeld ben je wanneer je elektrisch rijdt 40% goedkoper uit qua brandstof en het onderhoud is gemiddeld 30% goedkoper dan bij een benzine- of dieselauto. Daarnaast betaal je tot en met 2024 geen motorrijtuigenbelasting. Om het financiële verhaal af te maken wordt er verwacht dat de restwaarde van elektrische auto’s, voornamelijk met een grote actieradius zoals die van de KONA Electric, beter zal zijn dan die van benzine- of dieselauto’s.

6. Rijkelijke uitrusting

De Hyundai KONA Electric overtreft zijn concurrenten met zijn uitrusting. Het 10,25-inch touchscreen maakt alles eenvoudig toegankelijk. Rijd overal naartoe met de duidelijke navigatie en verbind je smartphone om de muziek-, telefoon- en app-functies via het grote scherm te bedienen. Je kunt daarnaast je telefoon draadloos opladen en de premium geluidsinstallatie van KRELL heeft een fabelachtige geluidskwaliteit.  Met de Hyundai Bluelink app kan je voor je vertrek de gewenste temperatuur instellen (de Premium uitvoering heeft zelfs stoel- en stuurverwarming) en kunt u functies beheren met betrekking tot het opladen van de batterij van uw KONA Electric.

7. Direct leverbaar

Nadat u de aankoop van uw nieuwe Hyundai KONA Electric hoeft u niet wekenlang te wachten totdat u eindelijk in de auto kunt stappen. Autogroep Ursem Barten heeft de zeer rijk uitgeruste Hyundai KONA Electric extra ingekocht om deze auto direct aan u te kunnen leveren.

Bekijk hier onze voorraad

En, ben je overtuigd?

Hebben we je genoeg redenen gegeven om de Hyundai KONA Electric uit te komen proberen? Of twijfel je nog? Ook dát is een goede reden om een vrijblijvende proefrit te maken.

Klik hier voor het plannen van een proefrit!

HomeHyundaiNieuws7 redenen om voor de Hyundai KONA Electric te kiezen