IONIQ 6

IONIQ 6 First Edition: € 62.895

Slank van postuur en onmiskenbaar uniek: de nieuwe Hyundai IONIQ 6 is het silhouet van een nieuw tijdperk van duurzame innovatie en elektrische mobiliteit. Het gestroomlijnde ontwerp en het doordachte coconachtige interieur zijn gecreëerd om een gepersonaliseerde en flexibele ruimte te bieden die de ervaring van een auto-interieur opnieuw definieert. De IONIQ 6 heeft een grote actieradius (naar schatting ruim 610 kilometer WLTP) en kan ultrasnel worden opgeladen.

IONIQ 6 First Edition


De IONIQ 6 First Edition komt in een gelimiteerde oplage van slechts 250 exemplaren naar Nederland en is een zeer onderscheidend stijlstatement dat is voorbehouden aan een select aantal mensen. Geniet van de exclusiviteit om straks als een van de eersten in Europa in deze auto te rijden.

LEES HIER ALLES OVER DE IONIQ 6 FIRST EDITION

De IONIQ 6 First Edition is alleen verkrijgbaar via de pre-sale. Dit topmodel met het 77,4 kWh-accupakket en vierwielaandrijving onderscheidt zich door tal van exclusieve, sportieve designelementen en heeft een rijbereik tot 519 kilometer (volgens WLTP). Bovendien wordt hij geleverd inclusief gratis IONITY Premium-laadpakket voor de duur van een jaar. Voor Nederland zijn 250 exemplaren beschikbaar, verdeeld over 4 kleuren. De prijs is vastgesteld op € 62.895. Rij als een van de eerste de Hyundai IONIQ 6 in 2023.

Het design van de nieuwe IONIQ 6 – het ontwerpthema Ethical Uniqueness weerspiegelt de toewijding van Hyundai aan duurzame mobiliteit en verantwoordelijkheid voor het milieu.

Het gestroomlijnde design, zijn slimme afmetingen, de technologie en de ruimte: we hebben het allemaal opnieuw uitgevonden. De vloeiende rondingen en harmonieuze lijnen zijn een eerbetoon aan de iconische gestroomlijnde voertuigen uit de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw en opnieuw ontworpen voor de duurzame mobiliteit van vandaag.

Mensgericht ontworpen


De IONIQ 6 is een Electrified Streamliner die invulling geeft aan Emotional Efficiency door te voldoen aan zowel de esthetische als functionele behoeften van de klant. Het aerodynamisch gevormde silhouet met eenvoudige maar sensuele rondingen biedt een nieuwe typologie voor het EV-mobiliteitstijdperk.

Comfortabele cocon


Het interieur van de IONIQ 6 is als een comfortabele cocon die iedereen een persoonlijke plek biedt. Boordevol praktische features en milieuvriendelijke materialen voor een duurzame mobiliteitservaring en levensstijl. De 4-dot Interactive Pixel Lights op het stuurwiel zorgen voor een nog intuïtievere interactie tussen de bestuurder en de auto. Door de knoppen aan de binnenzijde van de portieren achterwege te laten, ontstaat meer interieurruimte. Het modulaire touchscreen dashboard herbergt een 12-inch full-touch infotainmentdisplay en een 12-inch digitaal cluster. De middenconsole biedt tevens plaats aan een handige en royale opbergruimte.

Blijf op de hoogte


Klik hier om u in te schrijven voor de nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte.

IONIQ 6 in het kort:

  • 100% elektrische sedan
  • Actieradius van ruim 610 km
  • Ultrasnel laden (400/800 volt)
  • Tot wel 325 pk / 605 Nm
  • Nieuw tijdperk duurzame innovatie
  • Ontwerpthema Ethical Uniqueness
  • Toewijding Hyundai aan duurzame mobiliteit
  • Mensgericht ontworpen
  • Aerodynamisch gevormd silhouet
Nu voor
€ 62.895,-
Offerte aanvragen
Disclaimer

Alle rechten voorbehouden. Typefouten voorbehouden. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijke auto. Vraag naar de voorwaarden.

HomeHyundaiActiesIONIQ 6