Hyundai Voorraad Deals

Een hot-topic tegenwoordig: het tekort aan geheugenchips voor auto’s. Mede door de coronacrisis, en de toenemende vraag, is het voor veel autofabrikanten moeilijk geworden deze chip in handen te krijgen waardoor de levertijd van een nieuw te produceren auto enorm kan oplopen.

Aan het chiptekort kunnen wij weinig doen. Wél hebben wij goed nieuws in de vorm van de Hyundai TUCSON én de Hyundai i30, beide in Mild hybrid (MHEV) uitvoering. Van deze modellen hebben wij een een groot aantal nieuwe, reeds geproduceerde exemplaren in kunnen kopen waardoor wij direct uit voorraad kunnen leveren – tegen messcherpe prijzen!

Tot wel €3.000,- korting op voorraadmodellen!

Hyundai TUCSON MHEV

Van €37.790,-
Nu vanaf €34.790,-

Hyundai i30 MHEV i-Motion

Van €26.495,-
Nu vanaf €24.295,-

Hyundai i30 Wagon MHEV Premium

Van €35.440,-
Nu vanaf €33.240,-

Wat is Mild hybrid (MHEV) precies?

Bespaar brandstof en verminder de emissie met het 48-volt mild hybrid-systeem. De 48-volt Mild Hybrid Starter Generator (MHSG) reduceert de belasting van de benzinemotor enorm en zorgt ook voor soepele én snelle acceleraties vanuit stilstand.

  • Zuiniger dan een gewone benzinemotor
  • Startmotor en dynamo zijn één
  • Soepeler en sneller

5 jaar garantie, zónder kilometerbeperking

Net als elke andere Hyundai worden ook de TUCSON en de i30 gebouwd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Die kwaliteit benadrukken we met onze unieke en standaard 5 jaar garantie, zonder kilometerbeperking, zodat jij kunt genieten van de leuke dingen in het leven zonder je zorgen te hoeven maken over je auto. Geniet van de extra gemoedsrust die onze toonaangevende garantievoorwaarden je geven.

*Het voordeel zoals op deze pagina benoemd bestaat uit een korting op het aankoopbedrag. Voor de auto’s die in aanmerking komen voor deze actie geldt dat deze nieuw uit voorraad te leveren zijn. Afgebeelde auto’s kunnen afwijken van de daadwerkelijk benoemde uitvoering. Genoemde voordelen zijn een totale combinatie van momenteel geldende kortingen en kan niet worden gecombineerd met andere acties. Vraag uw verkoopadviseur naar de voorwaarden.

HomeHyundai Voorraad Deals