Company Car Deals

MEGA-voordeel tot €7.000,-

Bespaar geld zonder in te leveren op kwaliteit

Bespaar geld zonder in te leveren op kwaliteit met onze Company Car Deals. We leven in een tijd waarin vrijwel alles duurder wordt, dus waarom zou je duizenden euro’s meer betalen voor een nieuwe auto wanneer je voor duizenden euro’s minder een jong gebruikte auto kunt kopen die net zo goed is? Je krijgt nog steeds de kwaliteit en betrouwbaarheid die je verwacht, maar je betaalt minder.*

Speciaal voor jou ingekocht

Speciaal voor deze gelegenheid hebben wij tientallen Company Cars ingekocht zodat wij jou deze voor de állerbeste prijzen aan kunnen bieden. Hieronder vind je de geselecteerde modellen van Hyundai, Nissan en Mitsubishi!

Hyundai BAYON

Tot €5.000,- voordeel

Hyundai i30 (Wagon)

Tot €6.000,- voordeel

Hyundai TUCSON

Tot €6.000,- voordeel

Nissan QASHQAI

Tot €7.000,- voordeel

Mitsubishi Eclipse Cross

Tot €7.000,- voordeel

Volledig gecheckt met fabrieksgarantie

Autofabrikanten die de beste kwaliteit bieden, kunnen ook de beste garantie bieden. Dat geldt uiteraard ook voor jong gebruikte auto’s. Daarom zijn er speciaal voor onze Company Cars het Hyundai Promise Approved én het Nissan Intelligent Choice Used Car-programma.

Onze Company Cars met dit label hebben o.a. een uitgebreide 100-puntencheck met goed gevolg hebben doorlopen, genieten van minimaal 12 maanden (mobiliteits)garantie en hebben een heldere onderhoudshistorie. Al met al mogen we met een gerust hart spreken van een nieuwe gebruikte auto.

Het beste van twee werelden

Een jong gebruikte auto biedt het beste van twee werelden – je krijgt een auto die zo goed als nieuw is, maar je hoeft niet de hoge prijs te betalen die je zou betalen voor een gloednieuw exemplaar. Bovendien hebben veel jong gebruikte auto’s al enkele van de belangrijkste onderhoudsbeurten gehad, waardoor je meer gemoedsrust hebt bij aankoop.

Weinig tot geen afschrijving

Een van de grootste nadelen van het kopen van een nieuwe auto is de afschrijving. Zodra de auto de showroom verlaat, verliest deze al snel een aanzienlijke waarde. Met een jong gebruikte auto heeft de vorige eigenaar deze afschrijving al voor zijn rekening genomen, waardoor jij deze extra kosten vermijdt.

Een grotere selectie

Als je op zoek bent naar een specifiek model, kan het moeilijk zijn om een ​​nieuw model te vinden dat precies past bij jouw wensen en budget. Met jong gebruikte auto’s is de selectie veel groter, wat betekent dat je meer opties hebt om uit te kiezen en waarschijnlijk de auto kunt vinden die aan al jouw behoeften voldoet.

Betrouwbare keuzes

Wanneer je een jong gebruikte auto koopt, weet je wat je krijgt. De auto heeft al enige tijd op de weg gereden en eventuele problemen zijn waarschijnlijk al aan het licht gekomen. Dit betekent dat je een meer weloverwogen keuze kunt maken en minder kans hebt om te worden verrast.

Altijd meer dan 600 (jong) gebruikte auto’s op voorraad

*Het genoemde voordeel betreft het prijsverschil tussen een nieuwe en een gebruikte auto van het specifieke model plus een eventuele voorraad korting. Vraag uw verkoopadviseur om een gedetailleerde offerte. Afgebeelde auto’s kunnen afwijken van de daadwerkelijk benoemde uitvoering. Genoemde voordelen kunnen worden niet worden gecombineerd met andere acties.

HomeCompany Car Deals