Autoschade

Autoschade? Wij maken elke auto weer als nieuw!

Vakkundig schadeherstel bij Autoschade Ursem Barten

Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar gelukkig hebben wij autoschadeherstelbedrijven met een vakkundig team en een milieuvriendelijke werkwijze! Wij bieden producten en diensten gericht op schadeherstel voor personen- én bedrijfsauto’s. Wij werken met de meest moderne apparatuur wat voor beide partijen resulteert in een kostenbesparende reparatiemethode.

Expertise in Autoschade

Zodra u opdracht heeft gegeven tot reparatie wordt er een officieel schaderapport opgesteld. Onze schademanager bepaalt de omvang van de schade en maakt foto’s.

Ophaalservice

Heeft uw auto dermate veel schade opgelopen of heeft u simpelweg geen tijd om uw auto te brengen? Dan komen wij uw auto ophalen! Bel en maak een afspraak met onze schademanager waar en wanneer uw auto dient te worden opgehaald.

Vervangend vervoer

Schade aan uw auto is altijd vervelend, wij gaan dit niet erger maken dan het al is. Wij bieden u daarom passend vervangend vervoer aan zodat u zonder zorgen mobiel blijft. De kosten hiervoor worden indien mogelijk verhaald bij de verzekering.

Ruitschade? Ook geen enkel probleem!

Ruitschade is een veel voorkomende schade. Autogroep Ursem Barten verzorgd zowel complete vervanging als het behandelen van kleine beschadigingen aan uw ruit. Het sterretje in uw autoruit wordt uitgeboord en opgevuld met een speciale hars. Deze hars wordt daarna afgewerkt en uitgehard met een laser. De reparatie is niet meer terug te zien en uw ruit is zo goed als nieuw!

Vestigingen Autoschade Ursem Barten

Ons team van autoschadespecialisten staat voor u klaar!

Autoschade Ursem Barten Zwaag
De Compagnie 47
1689 AG Zwaag
T. 0229 – 211 622
E. autoschadezwaag@ursembarten.nl

Autoschade Ursem Barten Heemskerk
Rijksstraatweg 32
1964 LJ Heemskerk
T. 0251 – 441160
E. autoschadeheemskerk@ursembarten.nl

HomeAutoschade