Autoschade

Vakkundig schadeherstel bij Ursem Barten

Autogroep Ursem Barten heeft allround autoschadeherstelbedrijven met een vakkundig team en een milieuvriendelijke werkwijze. Wij bieden producten en diensten gericht op schadeherstel voor voertuigen als personenauto’s en bedrijfsauto’s. Wij werken met de meest moderne apparatuur wat voor beide partijen resulteert in een kostenbesparende reparatiemethode.

Onze expertise

Zodra u opdracht heeft gegeven tot reparatie wordt er een officieel schaderapport opgesteld. Onze schademanager bepaalt de omvang van de schade en maakt digitale foto’s.

Ophaalservice

Uw voertuig heeft der mate schade opgelopen of u heeft simpel weg geen tijd om uw auto te brengen? Dan komen wij uw voertuig gewoon bij u ophalen! Bel en maak een afspraak met onze schademanager waar en wanneer uw voertuig opgehaald dient te worden.

Vervangend vervoer

Schade aan uw voertuig is altijd vervelend, wij gaan we dit niet erger maken dan het al is. Wij bieden u daarom passend vervangend vervoer aan zodat u zonder zorgen mobiel blijft. De kosten hiervoor worden indien mogelijk verhaald bij de verzekering.

Ruitschade?

Ruitschade is een veel voorkomende schade aan auto’s en andere voertuigen. Autogroep Ursem Barten verzorgd zowel complete vervanging als het behandelen van kleine beschadigingen aan uw ruit. Het sterretje in uw autoruit wordt uitgeboord en opgevuld met een speciale injectie hars. Deze hars wordt daarna afgewerkt met een verbindingslag en uitgehard met een laser. De reparatie is nooit meer terug te zien en uw ruit is zo goed als nieuw.

Onze autoschadeherstel vestigingen

Neem contact met ons op

Autoschade Ursem Barten Zwaag
De Compagnie 47
1689 AG Zwaag
T. 0229 – 211 622
E. autoschadezwaag@ursembarten.nl

Autoschade Ursem Barten Heemskerk
Rijksstraatweg 32
1964 LJ Heemskerk
T. 0251 – 441160
E. autoschadeheemskerk@ursembarten.nl

HomeAutoschade