Op geregistreerde voorraadmodellen

nissan qashqai: tot €10.000 megavoordeel!

Een nieuwe Nissan QASHQAI, direct uit voorraad leverbaar én met oplopend voordeel tot wel €10.000 korting. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar dat is het niet! Met deze korting rijd je bijvoorbeeld al een nieuwe Nissan QASHQAI e-Power Tekna Design uit voorraad vanaf slechts €49.530 €40.530.

Of wat dacht je van de QASHQAI MHEV in Tekna Design Pack uitvoering, deze rijdt je al vanaf:

€45. 630

€35.630!

Nissan Qashqai Black Edition

Ontdek onze qashqai voorraad

Geen enkel probleem

Jouw huidige auto inruilen?

Door middel van een aantal korte en simpele stappen stel je je auto aan ons voor. Op basis van het bouwjaar, kilometerstand en uitrustingsniveau kunnen wij je een indicatieve inruilwaarde sturen. Wij nemen dezelfde werkdag contact met je op om de waarde en eventuele vragen met je door te nemen.

Over ons

Dáárom naar Ursem Barten

Autogroep Ursem Barten is één van de meest duurzame autobedrijven in Nederland. Wij zitten met 13 locaties in Noord-Holland altijd bij jou om de hoek. Je kunt bij Autogroep Ursem Barten terecht voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s, onderhoud en schadeherstel van alle merken. Tevens bieden we de mogelijkheid om privé te leasen en beschikken we over een zakelijke (fleetsales) afdeling. Kortom, wij hebben alle mobiliteitsoplossingen in huis! 

  • Een écht familiebedrijfEen écht familiebedrijf
  • Wij zijn duurzaamWij zijn duurzaam
  • Altijd op zoek naar innovatieAltijd op zoek naar innovatie

Wat onze klanten vinden

Op basis van 2.800+ beoordelingen

Disclaimer

Genoemde vanafprijs €40.530 betreft een Nissan QASHQAI e-Power uitvoering. Genoemde vanafprijs €35.630 betreft een Nissan QASHQAI MHEV in Tekna Design Pack uitvoering. Neem contact op met onze verkoopadviseurs voor de beschikbaarheid van specifieke uitvoeringen. Let op: de Nissan Qashqai Business Edition uitvoering is uitgesloten van deze actie. Voor actie- en voorraadmodellen geldt de prijs zolang de voorraad strekt. Aan de afbeeldingen en benoemde specificaties kunnen geen rechten worden ontleend. Afbeeldingen zijn ter illustratie en kunnen afwijken t.o.v. de genoemde uitvoeringen. Prijswijzigingen en fouten voorbehouden. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere lopende acties.