Hello Yellow Days

De nieuwe Nissan Juke: tot €3.000 voordeel!

De nieuwe Nissan Juke is er! Bezoek onze showroom en maak kennis met de van binnen en buiten geheel vernieuwde Nissan Juke. Deze opvallende compacte crossover is nu ook verkrijgbaar als Hybrid en met bomvol met slimme technologie blijf je altijd op de hoogte wat er in de wereld om je heen gebeurt. Nu met een tijdelijke introductie-actie: voordeel tot €3000 of private lease nu vanaf €524 per maand*.

*maandbedrag o.b.v. 72 maanden en 5.000 km per jaar

Nissan Juke

Ontdek onze Nissan JUKE voorraad

Over ons

Dáárom naar Ursem Barten

Autogroep Ursem Barten is één van de meest duurzame autobedrijven in Nederland. Wij zitten met 13 locaties in Noord-Holland altijd bij jou om de hoek. Je kunt bij Autogroep Ursem Barten terecht voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s, onderhoud en schadeherstel van alle merken. Tevens bieden we de mogelijkheid om privé te leasen en beschikken we over een zakelijke (fleetsales) afdeling. Kortom, wij hebben alle mobiliteitsoplossingen in huis! 

  • Een écht familiebedrijfEen écht familiebedrijf
  • Wij zijn duurzaamWij zijn duurzaam
  • Altijd op zoek naar innovatieAltijd op zoek naar innovatie

Wat onze klanten vinden

Op basis van 2.800+ beoordelingen

Disclaimer

De € 1.000 korting plus € 2.000 inruilpremie zijn geldig bij aanschaf van een nieuwe Nissan Juke op voorraad in de periode van 01/06/2024 tot en met 30/06/2024. Niet geldig voor fleet en (private) lease orders en niet inwisselbaar tegen contanten. Vanafprijzen Juke Private Lease zijn o.b.v. 72 maanden en 5.000 km per jaar. Informeer bij jouw verkoopadviseur naar de actuele voorraad en voorwaarden. Alle wijzigingen voorbehouden.