Nog een paar exemplaren beschikbaar

Nissan Juke: tot €8.000 voordeel!

Een nieuwe Nissan Juke N-Design, direct uit voorraad leverbaar én met oplopend voordeel tot wel €8.000. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar dat is het niet! Met deze korting rijd je bijvoorbeeld al een nieuwe Nissan Juke N-Design + Interieur Chic Black uit voorraad vanaf slechts €30.330.

Nissan Juke

Ontdek onze Nissan JUKE voorraad

Over ons

Dáárom naar Ursem Barten

Autogroep Ursem Barten is één van de meest duurzame autobedrijven in Nederland. Wij zitten met 13 locaties in Noord-Holland altijd bij jou om de hoek. Je kunt bij Autogroep Ursem Barten terecht voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s, onderhoud en schadeherstel van alle merken. Tevens bieden we de mogelijkheid om privé te leasen en beschikken we over een zakelijke (fleetsales) afdeling. Kortom, wij hebben alle mobiliteitsoplossingen in huis! 

  • Een écht familiebedrijfEen écht familiebedrijf
  • Wij zijn duurzaamWij zijn duurzaam
  • Altijd op zoek naar innovatieAltijd op zoek naar innovatie

Wat onze klanten vinden

Op basis van 2.800+ beoordelingen

Disclaimer

Let op: De vermelde verkoopprijs is niet vast en kan variëren. De benoemde voorraadkorting is geldig bij aanschaf van een nieuwe Nissan Juke N-Design uit voorraad zolang de voorraad strekt. Niet geldig voor fleet en (private) lease orders en niet inwisselbaar tegen contanten. Informeer bij jouw verkoopadviseur naar de actuele voorraad en voorwaarden. Alle wijzigingen voorbehouden.

*Het betreft de JUKE 1.0 N-Design, handgeschakeld in de kleur Two Tone Dark Grey / Black, waarbij OP=OP geldt.