Financier tegen 5,99% rente

Mitsubishi asx 1.0 Intense voorraadvoordeel

Tot €5.000 voordeel

Bij Autogroep Ursem Barten zijn we altijd op zoek naar manieren om onze gewaardeerde klanten iets extra’s aan te bieden. Een nieuwe Mitsubishi ASX 1.0 Intense, direct uit voorraad leverbaar én met oplopend voordeel tot wel €5.000 korting.

Met deze korting rijd je bijvoorbeeld al een nieuwe Mitsubishi ASX 1.0 Intense uit voorraad vanaf slechts €31.590 

€26.530

Mitsubishi ASX

Ultieme zekerheid

8 jaar garantie

Kies je voor Mitsubishi Motors dan kies je voor betrouwbaarheid en uitstekende service.

Daarom geven wij maar liefst 8 jaar garantie op alle nieuwe modellen! Naast de 5 jaar BASIS fabrieksgarantie geven wij daarna nog eens aanvullend 3 jaar verlengde garantie. Deze wordt steeds jaarlijks na een onderhoudsbeurt automatisch verlengd met een jaar. Gewoon, omdat je klant bij ons bent en wij vinden dat je zo lang mogelijk moet kunnen genieten van je Mitsubishi.

Alle nieuwe modellen worden geleverd inclusief 8 jaar garantie. Dit bestaat uit 5 jaar fabrieksgarantie en 3 jaar verlengde garantie.

De verlengde garantie van 3 jaar is van toepassing op het moment dat de fabrieksgarantie van 5 jaar of maximaal 100.000 km niet meer van toepassing is. De verlengde garantie is van toepassing tot de voertuigleeftijd van 8 jaar of 160.000 km al naar gelang het eerst komt.

Ontdek onze voorraad

Over ons

Dáárom naar Ursem Barten

Autogroep Ursem Barten is één van de meest duurzame autobedrijven in Nederland. Wij zitten met 13 locaties in Noord-Holland altijd bij jou om de hoek. Je kunt bij Autogroep Ursem Barten terecht voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s, onderhoud en schadeherstel van alle merken. Tevens bieden we de mogelijkheid om privé te leasen en beschikken we over een zakelijke (fleetsales) afdeling. Kortom, wij hebben alle mobiliteitsoplossingen in huis! 

  • Een écht familiebedrijfEen écht familiebedrijf
  • Wij zijn duurzaamWij zijn duurzaam
  • Altijd op zoek naar innovatieAltijd op zoek naar innovatie

Wat onze klanten vinden

Op basis van 2.800+ beoordelingen

Disclaimer
Let op: Genoemde vanafprijs €26.530 betreft een Mitsubishi ASX 1.0 Intense uit voorraad. De Mitsubishi ASX 1.6 PHEV AT in First Edition uitvoering heeft een vanafprijs €36.930. De vermelde verkoopprijs is niet vast en kan variëren. Neem contact op met onze verkoopadviseurs voor de beschikbaarheid van specifieke uitvoeringen. Voor actie- en voorraadmodellen geldt de prijs zolang de voorraad strekt. Ook kan het voorkomen dat de prijs wordt aangepast door de fabrikant en/of importeur. Wanneer de prijs van het voertuig wordt verhoogd, zullen wij u zo snel mogelijk op de hoogte stellen.

Aan de afbeeldingen en benoemde specificaties kunnen geen rechten worden ontleend. Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.

.