Op geregistreerde voorraadmodellen

Hyundai IONIQ 6: ruim €12.500 megavoordeel!

Een nieuwe Hyundai IONIQ 6, direct uit voorraad leverbaar én met oplopend voordeel van ruim €12.500 korting. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar dat is het niet! Met deze korting rijd je bijvoorbeeld al een nieuwe, reeds geregistreerde Hyundai IONIQ 6 53 kWh Style uit voorraad vanaf slechts €46.795 €34.295.

Wij hebben een selectie nieuwe Hyundai IONIQ 6’s die hiervoor in aanmerking komen. Wees er snel bij, want dit aantal is beperkt.

Ontdek onze IONIQ 6 voorraad

Geen enkel probleem

Jouw huidige auto inruilen?

Door middel van een aantal korte en simpele stappen stel je je auto aan ons voor. Op basis van het bouwjaar, kilometerstand en uitrustingsniveau kunnen wij je een indicatieve inruilwaarde sturen. Wij nemen dezelfde werkdag contact met je op om de waarde en eventuele vragen met je door te nemen.

Over ons

Dáárom naar Ursem Barten

Autogroep Ursem Barten is één van de meest duurzame autobedrijven in Nederland. Wij zitten met 13 locaties in Noord-Holland altijd bij jou om de hoek. Je kunt bij Autogroep Ursem Barten terecht voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s, onderhoud en schadeherstel van alle merken. Tevens bieden we de mogelijkheid om privé te leasen en beschikken we over een zakelijke (fleetsales) afdeling. Kortom, wij hebben alle mobiliteitsoplossingen in huis! 

  • Een écht familiebedrijfEen écht familiebedrijf
  • Wij zijn duurzaamWij zijn duurzaam
  • Altijd op zoek naar innovatieAltijd op zoek naar innovatie

Wat onze klanten vinden

Op basis van 2.800+ beoordelingen

Disclaimer

Genoemde vanafprijs betreft een Hyundai IONIQ 6 53 kWh Style uitvoering. Neem contact op met onze verkoopadviseurs voor de beschikbaarheid van specifieke uitvoeringen. Voor actie- en voorraadmodellen geldt de prijs zolang de voorraad strekt. Aan de afbeeldingen en benoemde specificaties kunnen geen rechten worden ontleend. Afbeeldingen zijn ter illustratie en kunnen afwijken t.o.v. de genoemde uitvoeringen. Prijswijzigingen en fouten voorbehouden. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere lopende acties.