Tijdelijk vanaf €438 p.m., wees er snel bij!

Hyundai i30 Wagon Private Lease

De Hyundai i30 Wagon is voorbereid op alles wat je met jouw lifestyle vraagt van een auto. Hij ziet er schitterend uit en terwijl hij al je spullen vervoert en beschermt hij jou en je dierbaren tijdens elke rit. Want je wilt immers de ruimte en flexibiliteit van een stationwagon, maar je wilt niets inleveren op het gebied van stijl, comfort en veiligheid. Met zijn elegante carrosserie en fraaie interieur, de uitgekiende binnenruimte en heel veel slimme technologie is de Hyundai i30 Wagon de auto die elke rit tot een plezier maakt.

Hyundai i30 1.0 T-GDI MHEV

Hyundai i30 Private Lease actie

Wij hebben een groot aantal, jong gebruikte Hyundai’s i30 Wagon ingekocht – zogeheten Company Cars – waardoor wij jou nu een geweldige aanbieding kunnen doen.

Wil je met jouw hele gezin snel instappen en wegrijden voor een ongeëvenaard scherp maandtarief? Dan is deze private lease actie voor jou!

  • Looptijden mogelijk van 24 tot 60 maanden
  • Kilometrages mogelijk van 5.000 tot 40.000 per jaar
  • Diverse kleuren en uitvoeringen beschikbaar
  • Zo goed als nieuwe exemplaren
  • Direct leverbaar, dus snel rijden!

NU Vanaf €438 p.m.

o.b.v. 60 maanden / 5.000 km p.j.

Hyundai i30 Wagon
Hyundai i30 Wagon

Hyundai i30 Wagon Private Lease offerte

Vrijblijvend aanvragen

Naam

Ontdek onze i30 voorraad

Over ons

Dáárom naar Ursem Barten

Autogroep Ursem Barten is één van de meest duurzame autobedrijven in Nederland. Wij zitten met 13 locaties in Noord-Holland altijd bij jou om de hoek. Je kunt bij Autogroep Ursem Barten terecht voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s, onderhoud en schadeherstel van alle merken. Tevens bieden we de mogelijkheid om privé te leasen en beschikken we over een zakelijke (fleetsales) afdeling. Kortom, wij hebben alle mobiliteitsoplossingen in huis! 

  • Een écht familiebedrijfEen écht familiebedrijf
  • Wij zijn duurzaamWij zijn duurzaam
  • Altijd op zoek naar innovatieAltijd op zoek naar innovatie

Wat onze klanten vinden

Op basis van 2.700+ beoordelingen

Disclaimer

Genoemde vanafprijs betreft een jong gebruikte Hyundai i30 Wagon in Comfort Smart uitvoering met een private lease overeenkomst o.b.v. 60 maanden / 5.000 km per jaar. Neem contact op met onze verkoopadviseurs voor een offerte op maat en de beschikbaarheid van specifieke uitvoeringen. Voor actie- en voorraadmodellen geldt de prijs zolang de voorraad strekt. Aan de afbeeldingen en benoemde specificaties kunnen geen rechten worden ontleend. Afbeeldingen zijn ter illustratie en kunnen afwijken t.o.v. de genoemde uitvoeringen. Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.

Deze actie geldt bij een getekende koopovereenkomst zolang de voorraad strekt. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere lopende acties.