Autogroep Ursem Barten

Jouw toekomstige auto
vind je bij Ursem Barten

Samen onderweg naar morgen

Jouw toekomstige auto vind je bij Ursem Barten

Nieuwe auto?

Op zoek naar een occasion of nieuwe auto uit voorraad?

Werkplaats

Eenvoudig een afspraak voor de APK of een onderhoudsbeurt.

Ontdek ze bij Ursem Barten

Populaire modellen

We helpen graag

Onze Diensten

Voorraad

Altijd een ruime voorraad nieuwe en gebruikte auto’s. Wij staan klaar om je te helpen bij het vinden van een auto die aan jouw wensen voldoet. Bekijk hier onze ruime voorraad.

Schadeherstel

Autoschade Ursem Barten denkt graag met je mee. Van het het schadeformulier tot gratis vervangend vervoer, wij helpen je graag het schadetraject door. Dan rij je weer zonder zorgen.

Bedrijfswagens

Ursem Barten biedt een totale mobiliteitsoplossing die past bij jou en jouw bedrijf. Je kunt jouw bedrijfswagen kopen, leasen of financieren. Bekijk hier onze voorraad.

Onderhoud & Service

Vakkundig onderhoud is belangrijk voor maximale kwaliteit en betrouwbaarheid. Je kunt bij ons terecht voor onderhoud, reparatie en APK. Alle merken zijn welkom!

Over Ursem Barten

Autogroep Ursem Barten is ontstaan uit een samenvoeging van twee familiebedrijven. Wij zijn groot geworden door klein te blijven. Service en klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en met 13 locaties in Noord-Holland zijn wij altijd om de hoek. Met onze drie sterke Aziatische merken vergroenen wij het Nederlands wagenpark drastisch. Duurzaamheid en innovatie staan bij ons dan ook centraal (één van de duurzaamste autobedrijven van Nederland).

Je kunt bij Autogroep Ursem Barten terecht voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s, onderhoud en schadeherstel van alle merken en autoleasing. Tevens hebben wij een zakelijke (fleetsales) afdeling. Kortom, wij hebben alle mobiliteitsoplossingen in huis!

Over ons

Dáárom naar Ursem Barten

Autogroep Ursem Barten is één van de meest duurzame autobedrijven in Nederland. Wij zitten met 13 locaties in Noord-Holland altijd bij jou om de hoek. Je kunt bij Autogroep Ursem Barten terecht voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s, onderhoud en schadeherstel van alle merken. Tevens bieden we de mogelijkheid om privé te leasen en beschikken we over een zakelijke (fleetsales) afdeling. Kortom, wij hebben alle mobiliteitsoplossingen in huis! 

  • Een écht familiebedrijfEen écht familiebedrijf
  • Wij zijn duurzaamWij zijn duurzaam
  • Altijd op zoek naar innovatieAltijd op zoek naar innovatie

Wat onze klanten vinden

Op basis van 2.800+ beoordelingen

Kom je langs?

Onze vestigingen